Футболістки з Володимира вибороли перемогу на Чемпіонаті України

0
0
Футболістки з Володимира вибороли перемогу на Чемпіонаті України
Дві дівчачі футбольні команди Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти» вибороли перемогу на Чемпіонаті України з футзалу.

11 квітня на плацу Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти» Волинської обласної ради відбулася урочиста лінійка, на якій вітали учасниць футбольних команд «Ладомир 2» та «Ладомир 1» навчального закладу, які вибороли перше та друге місце відповідно у Чемпіонаті України серед дівчат 2004-2005 років народження (вища ліга), – інформує БУГ.

Дві команди від одного навчального закладу зійшлися у фіналі. Це свідчить про сильну підготовку, відданість справі, зазначив директор школи Валентин Вірковський.

«Ми з вами вперше презентуємо результати нашого спортивного відділення, яке неоднозначно сприймається і, можливо, в окремих викликає сумнів доцільність його існування. Однак, дивлячись на наших спортсменок, зважаючи на результати, які вони отримують, я впевнеий, що це хороша інвестиція в дитину, в розвиток її здібностей. Я щиро радію успіху наших дівчат», – сказав директор закладу Валентин Вірковський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні