Шахтар зіграв у результативну нічию із Селтіком

0
Шахтар зіграв у результативну нічию із Селтіком
"Шахтар" зіграв внічию з шотландським "Селтіком" у другому турі Ліги чемпіонів - 1:1. Номінально домашній для донеччан поєдинок пройшов у польській Варшаві.

Про це пише Суспільне.

Гості відкрили рахунок вже на 10-й хвилині. Унаслідок атаки "Селтіка" лівим флангом удару з лінії воротарського майданчика завдавав хавбек Рео Хатате, після якого півзахисник Артем Бондаренко зрізав м'яч у власні ворота.

Підопічні Йовічевича відповіли вже за 19 хвилин. Георгій Судаков розрізною передачею дозволив вийти на побачення з голкіпером Михайлу Мудрику. Той холоднокровно вразив дальню "дев'ятку" воріт "Селтіка" - 1:1!

Відтак, Мудрик відзначився своєю вже четвертою результативною дією в поточному розіграші Ліги чемпіонів. У матчі першого туру з "Лейпцигом" на його рахунку - гол та дві результативні передачі.

До кінця матчу перевагою володів "Селтік", що лише в другому таймі дев'ять разів пробивав у бік воріт номінальних господарів (і лише одного разу - у площину). Та "Шахтар" втримав нічию та з чотирма очками продовжує очолювати групу "F".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні