Чи пустять до кладовища в Гаразджі більше транспорту

1
-5
Чи пустять до кладовища в Гаразджі більше транспорту
Лучани не можуть доїхати на кладовище, що в селі Гаразджа, неподалік обласного центру Волині.

Про це стало відомо у вівторок, 9 квітня, на оперативній нараді Луцької міської ради.

Зокрема, як розповіла директорка департаменту «Центру надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як, в період з 25 березня по 7 квітня на службу оперативного реагування надійшло чимало звернень, що стосувалися відсутності достатньої кількості тролейбусів до міського кладовища в селі Гаразджа.

«Вони просять вирішити цю проблему до Великодніх свят», – зазначила посадовиця.

Натомість секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт сказав, що до кладовища пускатимуть більше тролейбусів у тому випадку, якщо це буде необхідно.

«Я прошу «Луцьке підприємство електротранспорту» за 10 днів до Великодніх свят та до провідної неділі збільшити кількість тролейбусів в Гаразджу. Люди просять – мусимо. А вцілому, думаю, що підприємство все робить правильно», – зазначив Пустовіт.

Нагадаємо, 20 березня, на засіданні виконавчого комітету Луцькради Григорій Пустовіт зауважив, що до села Гаразджи Луцького району ніколи не їздило аж три тролейбуси, мовляв КП «Луцьке підприємство електротранспорту» працює тільки для доїзду в село під Луцьком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так в тому то й справа, що не тільки до кладовища, а й до дачного масиву Струмівка, який зараз активно розбудовують нові мешканці. Та й дачники - не міліонери постійно по 5 грн. в обин бік віддавати маршрутникам, які вперто не ведуть пасажирооблік, не видають квитків і не лагодять для комфорту людей автобуси.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні