У Ковелі чоловік штовхнув собаку під колеса маршрутки

5
7
У Ковелі чоловік штовхнув собаку під колеса маршрутки
У Ковелі чоловік спеціально штовхнув собаку під колеса маршрутки. Внаслідок отриманих травм пес помер.

Про це повідомляють у спільноті Kovel Animals у "Фейсбуці".

"Чергова жахлива подія, що відображає, наскільки жорстокою може може бути людська істота... 1 квітня, м.Ковель, камери спостереження фіксують здавалось би несумісну зі здоровим глуздом ситуацію. Пес, що мешкав на місцевому ринку, жив собі , мав ім‘я, його годували, любили, та навіть навчили команді, за якою він... починав гавкотіти на автівки.

Звісно, виконання такої команди не є нормою соціальної поведінки, і частенько пес гавкотів навіть без виконання команди, та агресивним він, точно не був (висновки робимо після спілкування з людьми, що опікувались песиком).

Отож ситуація, велосипедист, що проїздив по вулиці Брестській, та пес, що декілька секунд пробіг поруч нього із гавкотом, а далі.., чоловік зупиняється, розвертається, іде на зустіч собаці, вже тримаючи велосипед у руках, та порівнявшись зі псом, навмисне штовхає останнього під колеса маршрутного таксі.

Далі, далі не вистачає слів, що б описати ситуацію, є лише емоції, та страх, страх від того, що людина з явно хворою психікою (так, не боїмось робити подібний висновок) ходить посеред нас та наших дітей.

Песик не вижив, а горе-чоловік, чомусь поїхав у протилежному напрямку, що ще раз доводить його не зовсім адекватні дії.

Ми маємо свідків, відео з камер спостереження, та звертаємось до жителів міста, якщо вам щось відомо про дану особу, прохання повідомити нам. За цим фактом є заява до поліції, на відкриття кримінального провадження, просимо допомогти нам встановити особу вбивці песика", - йдеться в дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да, не агресивний, тільки штани дядку порвав як пробіг тих пару метрів за ним
Відповісти
Шановні по перше собака неадекватнйи убв і помоєму вкусив велосипедиста перший п одруге там чітк овидно де був велосипедист а де собака і де маршрутка помоєму та собака сама кинулась на відео видно щ оі на інші машини кидались...бажаю шановні любителі тварин що бваших дітей собакі покусали і заразили сказом!!!!!! і тебе журналюг оякий це напсиав тоіб також сказу бажаю!!!!
Відповісти
Які нафіг любителі тварин? Це кримінальна стаття вбили собаку. Одного героя з Ковеля вже судять, дасть Бог і до цього героя доберуться. Нехай хоч 1000 грн штрафа сплатить, то може вже буде наступний раз думати, що робить, якщо життя живої істоти для нього нічого не вартує.
Відповісти
будь ласка підскажіть куди звернутись.
пів року назад саме на цій зкпинці мою дцтину вкусив пес.
дитина стала заїкою.
риторичне питання.
на кого подати до суду?
на собаку?
на ринок?
на місто?
ці питання вирішуються дуже просто.
собачки звозяться і присипляються.
а собакофілів в психлікарню.
Відповісти
На вулицях не має бути бездомних собак і собак без намордників. Ні в одній цивілізованій країні тварини не бігають по вулицях. А то в нас бійцівські або бездомні собаки загризають дітей -все нормально, заражають сказом -все нормально.Є закони про захист тварин, а де закони про захист людей.Ми людей цінуємо менше ніж собак. А якщо такі вже справжні зоозахисники, то візьміть до себе бездомну собаку і глядіть , аи не язиком показуйте , що ви такі добродушні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні