Волинянин, який тяжко травмувався на заробітках, вийшов із коми

0
-2
Волинянин, який тяжко травмувався на заробітках, вийшов із коми
Волинянин Василь Сокол із села Звірів Ківерцівського району, який травмувався на заробітках в Німеччині, вийшов з коми. Проте його стан і досі залишається важким та нестабільним.

Про це повідомляє інформаційне агентство "ВолиньPost" з посиланням на волонтерів.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про те, що волинянин отримав у Німеччині тяжку травму, його доставили до місцевої лікарні і зараз лікують там.

"Наразі хлопець перебуває в лікарні Дюссельдорфа, куди його доставили після травми. Поруч з ним мама та сестра. Подробиць як, що, коли, і при яких обставинах з ним це сталось поки що не знаємо!

Зараз вже вийшов з коми, була перенесена зупинка серця, лікарі прогнозів не дають, мозок ушкоджений, перевозити до України в такому стані поки що не можна. Але рідні вірять і молиться – це найголовніше!" – кажуть волонтери.

Кілька днів тому хлопець відкрив очі на кілька хвилин та стиснув пальці. Пізніше почав сам дихати, лікарі виявили гематому та запалення легень.

17 березня він відкрив очі та дивиться по сторонам. Загроза життю минула. Проте наступного дня Василь знову перестав сам дихати.

19 березня хлопець час від часу прокидався та навіть посміхався, проте звечора піднялась температура до 39. У вівторок, 20 березня, температура піднялась до 41.

"Завжди, по-різному себе почуває, то гірше, то краще, емоційно піднесений, знервований, через що лікарі не можуть зробити наразі МРТ, поки стан не буде більш-менш спокійним. Вчора він впізнав маму та сестру. Коли прокидається, то вже вимовляє потроху слова та речення", – кажуть волонтери.

На даний час вирішують питання зі страховою компанією в Європі. Кошти, зібрані небайдужими можуть знадобитися на етапі транспортування Василя до України

"Вже здійснено моніторинг організацій, які займаються цими перевезеннями, і були запропоновані суми: до Луцька – близько 3300 євро, до Києва – близько 3500 євро. На даний час вдалося зібрати 1000 євро. Дякуємо всім за підтримку!" – додають волонтери.

Реквізити для допомоги:

5168755113208512 Гудзь Валентина Сергіївна
Телефон: +380636241217
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні