На Волині через жахливі дороги «швидкі» не доїжджають до хворих

1
2
На Волині через жахливі дороги «швидкі» не доїжджають до хворих
На Волині "швидкі" не встигають на виклики через погані дороги.

Про це повідомляє Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

"Пройшов перший весняний дощ. Наші автомобілі ЕМД почали застрягати на розмитих дорогах. Так, 16 березня, при обслуговуванні виклику в м. Ківерці на вулиці Кузнецова застрягла бригада Ківерцівського відділення ЕМД. До місця виклику медики добиралась пішки і встигли вчасно надати хворому екстрену медичну допомогу", - йдеться у повідомленні.

Для того, щоб витягнути автомобіль з багнюки медикам довелось звернутись за допомогою до працівників МНС. Проте через вузький провулок автомобіль рятувальників так і не доїхав до місця автопригоди, тож витягувати "швидку" з болота довелось іншій ківерцівській бригаді ЕМД самотужки.

"Цього ж дня бригада Луцького відділення ЕМД під час обслуговування виклику в с. Сарнівка Луцького району також застрягла в болоті, внаслідок чого було недотримано нормативного час доїзду до місця виклику. Але після надання медичної допомоги, хворий не потребував госпіталізації в стаціонар", - пишуть медики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Теж мені новина. В нас вс я ВОЛИНЬ в таких ямах.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні