Справу вбитої Каті Литкіної перенесли, бо підозрюваний... хвилювався

1
-1
Справу вбитої Каті Литкіної перенесли, бо підозрюваний... хвилювався
15 березня у Ковельському міськрайонному суді під час розгляду справи щодо вбивства Катерини Литкіної судді відклали допит обвинувачених у злочині.

Причиною стала позиція сторони захисту про те, що підозрюваних Максима Т. та Назара С. слід допитувати в один день. Це не єдиний аргумент адвокатів, який завадив заслухати ймовірних убивць, пише БУГ.

Адвокат Віктор Шостак під час засідання заявив про порушене право Назара С. (якого перевели в Маневичі) на захист, оскільки напередодні до нього в СІЗО не впустили законного представника Вікторію Гуліду, яка є мамою хлопця.

В СІЗО зазначили, що у Вікторії Гуліди повинні бути документи з суду, аби зустрітися з сином. Прокурор в суді намагався пояснити, що в Маневичах – режимний об’єкт, тому справді є необхідність у дозвільних документах.

Натомість адвокат Шостак вважає, що матір обвинуваченого є також і стороною захисту, й оскільки їм (захиснику, законному представнику і обвинуваченому, – ред.) не вдалося узгодили позицію втрьох, то, на його думку, допиту проводити не можна.

Адвокат Максима Т. Дягель сказав, що для об’єктивного розгляду справи необхідно допитувати обох обвинувачених в один день, тому якщо не допитують Назара С., то і його підзахисного не варто.

Незважаючи на це, судді запропонували допитати Максима Т. і звернулись до нього, аби почути його думку з цього приводу.

Обвинувачений натомість заявив, що дуже погано себе почуває, бо перед засіданням хвилювався так, що не міг навіть їсти.

Тоді судді запропонували викликати «швидку», надати медичну допомогу і можливість поїсти, аби покращити його самопочуття. Обвинувачений повторив, що погано себе почуває, і запевнив, що зможе відповісти на всі питання наступного разу.

Судді вирішили перенести допит.

Наступне засідання у справі призначили на 19 березня.

Нагдаємо, Катя Литкіна з Нововолинська зникла 1 серпня 2016 року. Через 10 днів, 11 серпня, тіло дівчини знайшов її батько.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нова "фішка" для затягування судочинства-хвилювання.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні