На друк виборчих бюлетенів витратять більше 160 мільйонів

0
-2
На друк виборчих бюлетенів витратять більше 160 мільйонів
ЦВК має намір укласти договір з держпідприємством "Поліграфічний комбінат "Україна" по виготовленню цінних паперів" на виготовлення виборчих бюлетенів.

Їх використають для голосування за кандидатів на посаду президента загальною вартістю 166,36 млн грн, - пише Українська правда.

Центральна виборча комісія обрала "Поліграфічний комбінат "Україна" шляхом переговорної процедури, посилаючись на закон "Про вибори Президента України", яким передбачається, що виборчі бюлетені є документами суворої звітності, які містять ступені захисту.

Зазначається, що "Поліграфічний комбінат "Україна" - єдине підприємство, що володіє матеріально-технічною базою та виробничими потужностями, необхідними для виготовлення виборчих бюлетенів, і може виготовити виборчі бюлетені у необхідній кількості та в строки, встановлені законом.

Відповідно до вимог закону України "Про вибори Президента України", ЦВК повинна забезпечити виготовлення виборчих бюлетенів протягом 16 календарних днів.

У системі ProZorro йдеться, що ЦВК має намір замовити послуги з виготовлення та пакування 60 млн 359 тисяч 600 виборчих бюлетенів.
Теги: вибори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні