Волинянка видасть збірку віршів за кошти гранта Президента України

0
-4
Волинянка видасть збірку віршів за кошти гранта Президента України
Троє молодих письменників видадуть книжки коштом гранта Президента України, серед яких колишня журналістка «Таблоїда Волині» Юлія Дзьобик.

Юлія видасть поетичну збірку «Лиця ялиці», таке рішення ухвалили на засіданні Експертної комісії, - повідомляють на сайті Міністерства культури України.

На конкурсній основі за результатами відкритого голосування комісія одноголосно ухвалила рішення підтримати трьох претендентів та рекомендувати їхні проекти на розгляд колегії Міністерства культури України:

- Дзьобик Юлію Любомирівну – письменницю для видання поетичної збірки «Лиця ялиці» на базі Товариства з обмеженою відповідальністю –Літературна агенція «Піраміда» (м. Львів), (38,690 тис. грн);

- Немировану Інну Володимирівну – письменницю для видання роману «Неспокій» на базі Товариства з обмеженою відповідальністю –Літературна агенція «Піраміда» (м. Львів), (41,810 тис. грн);

- Розлуцького Назарія Васильовича – письменника для видання поетичної збірки «Прочани» на базі ФО-П Федоров О.М. (м. Біла Церква), (29,300 тис. грн).
Теги: вірш, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні