Викрили 4 порностудії, на яких «працювали» 18-річні дівчата. ФОТО. ВІДЕО

2
-1
Викрили 4 порностудії, на яких «працювали» 18-річні дівчата. ФОТО. ВІДЕО
У Рівному правоохоронці виявили три помешкання, де мешканець іншої області облаштував їх як порностудії.

Окрім цього, й викрили рівнянок, які там «працювали», повідомляє агенція новин «Рівне Інформаційне».

Порностудію правоохоронцям вдалося викрити в одній із орендованих квартир у Рівному. Саме там молоді дівчата за допомогою камер на комп’ютері здійснювали пряму трансляцію на спеціальний сайт. А потім виконуючи різні дії порнографічного характеру отримували за це гроші.

Адміністратором порностудії була 22-річна рівнянка, саме вона й підшуковувала відповідні приміщення для дівчат, де ті могли «працювати». Як повідомляють правоохоронці, в такий спосіб «працевлаштувалося» орієнтовно 27 дівчат віком від 18 до 25 років. Також вдалося виявити ще два аналогічних помешканнях, де дівчата і жили, і працювали. Під час обшуків поліцейські вилучили технічне обладнання, гроші, чорнові записи, аксесуари інтимного характеру та одяг.

Як з’ясувалося, причетний до цього 32-річний житель Дніпра, який і забезпечував діяльність трьох порностудій. Окрім цього, одну студію викрили рівненські оперативники і в Дніпрі, в якій саме «працювали» троє дівчат.

Нині 22-річній адміністраторці та і ще п’ятьом рівнянкам повідомили про підозру. Наразі вирішується питання про повідомлення 32-річному жителю Дніпра про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Фото на головній – ілюстративне.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що дивного старі вже не в ціні
Відповісти
Правильно, тож не на заводах працювати спини гнути з конченим начальством
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні