--> Лучанин хотів дати хабара поліцейському на Рівненщині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанин хотів дати хабара поліцейському на Рівненщині

0
-9
Лучанин хотів дати хабара поліцейському на Рівненщині
Двічі на порушенні правил дорожнього руху попався 26-річний лучанин у селищі Млинів, що на Рівненщині. Аби уникнути відповідальності за порушення правил дорожнього руху водій пропонував поліцейському хабар.

Про це повідомляє "Крапка".

Під час патрулювання райцентру в поле зору поліцейських потрапив автомобіль «ГАЗ-3302», водій якого порушив правила дорожнього руху.

Патрульні зупинили порушника на території автовокзалу. Інспектори почали на волинянина оформляти адмінматеріали за двома порушеннями статті 122 КУпАП.

Аби уникнути відповідальності, порушник запропонував 400 гривень хабара.
Тепер, крім штрафу в розмірі майже 1200 гривень та перспективи позбавлення права керування транспортом лучанин нестиме ще й кримінальну відповідальність.

Досудове розслідування розпочато за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України (пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Санкція статті передбачає штраф від п’ятисот до семисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеженням чи позбавленням волі на строк від двох до чотирьох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні