--> Собака хлопця на смерть загриз його п'яну дівчину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Собака хлопця на смерть загриз його п'яну дівчину

0
-5
Собака хлопця на смерть загриз його п'яну дівчину
У Вознесенську Миколаївській області на 27-річну дівчину напав собака. Постраждалу госпіталізували, проте врятувати не вдалося.

Про це повідомляє «Твій портал» з посиланням на прес-службу поліції.

«У понеділок, 18 лютого, о 21:38 до поліції надійшло повідомлення про те, що у Вознесенську по вулиці Котовського собака кусає людину. Коли на місце події прибули поліцейські, потерпіла жінка знаходилась у непритомному стані, а біля неї сидів пес, попередньо, породи ротвейлер. Під час наближення правоохоронців собака, який був без господаря, одразу втік, а жінку госпіталізували», - йдеться в повідомленні.

Медики діагностували у 27-річної потерпілої чисельні укуси, алкогольну інтоксикацію та переохолодження. Загиблу звали Євгенія.

Господарем пса бійцівської породи є її хлопець, повідомила у «Фейсбуці» подруга загиблої Юлія Полевська. Також, подруга загиблої стверджує, що потерпіла йшла на зустріч зі знайомим, у якого є пес вказаної породи. Правоохоронці перевіряють цю інформацію.

«Вони призначили зустріч, на яку хлопець прийшов із собакою. З невідомих причин тварина накинулася на Женю - розірвала їй обличчя та пробила зубами череп», - йдеться у дописі.

Полевська повідомила, що хлопець постраждалої відтягнув собаку від пошматованого тіла та залишив жінку помирати. Її ледь живу знайшли перехожі, які подзвонили до «швидкої». Постраждалу госпіталізовали у важкому стані, але врятувати її медикам не вдалося. У вівторок, 19 лютого, близько 7:30 жінка померла у реанімаційному відділенні Вознесенської ЦРЛ.

«Для встановлення причини її смерті тіло померлої направлено на проведення судово-медичної експертизи», - зазначається у повідомленні.

За словами Юлії, у її подруги була непроста ситуація в родині - в матері проблеми із алкоголізмом, а виховувала Женю баба. Також повідомляється, що фінансові витрати на похорон візьме на себе адміністрація міста.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство» та проводять розслідування обставин події.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні