У екопарку невідомі масово отруїли тварин

0
У екопарку невідомі масово отруїли тварин
Керівник "Фельдман Екопарку" на Харківщині повідомив про загибель щонайменше п'ятнадцяти тварин із контактної зони. Здебільшого в екопарку померли кролі, морські свинки та інші маленькі тваринки.

Про це йдеться у матеріалі кореспондентів ТСН.

Під час розтину ветеринари побачили в тварин типові ознаки отруєння миш'яком.

Хто нагодував тварин отрутою та навіщо, нині з'ясовує поліція. До війни в екопарку налічували дві тисячі тварин.

Як екопарк вижив під час війни
Не всі пережили обстріли та вимушену евакуацію. Догляд за тваринами працівники не припиняли навіть під обстрілами. І щойно це стало можливим, почали повертати їх додому. Контактну частину екопарку, де знайшли отруєних тварин, працівники готували до відкриття традиційного Балу хризантем.

"У нас сталося вбивство. Так, справжнє вбивство, причому масове. Загинули всі тварини контактної зони для найменших: кролики, морські свинки та інші пухнастики, яким так раділи дітлахи. До відкриття Балу хризантем ми зробили цю зону, й це справді було найдобріше місце, яке дуже любили діти. Було", — повідомило керівництво "Фельдман Екопарку".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні