На Волині через грип закривають на карантин деякі школи та садочки

0
1
На Волині через грип закривають на карантин деякі школи та садочки
На Волині через грип закрили на карантин декілька шкіл та дитсадків.

Про це повідомили у Волинському обласному лабораторному центрі МОЗ України.

"У зв’язку із ускладненням епідситуації з ГРВІ та грипу в окремих навчально-виховних закладах, відсутністю по хворобі понад 20% учнів, лікарями-епідеміологами надані рекомендації щодо тимчасового призупинення навчання у загальноосвітніх школах. Так, припинено навчання в 7 школах та 2 закладах дошкільної освіти Горохівського, Іваничівського, Камінь-Каширського, Ратнівського та Луцького районів", - йдеться у повідомленні.

За даними закладів охорони здоров’я, кількість хворих ГРВІ та грипом становить 6732 особи проти 6835 попереднього тижня. З початку епідемічного сезону, котрий почався 1 жовтня 2018 року, перехворіло понад 105 тис. волинян – це понад 10% населення області.

У структурі захворюваності 66% становлять діти до 17 років (4351 особа). Найбільше уражена група – це школярі (68% від захворілих дітей).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні