У селі на Волині священик намагався обікрасти церкву

9
-4
У селі на Волині священик намагався обікрасти церкву
Жителі села Сірнички у Локачинському районі повідомили про факт викрадення церковного начиння та літератури зі Свято-Луківського храму. У крадіжці звинувачують священика Василя Дем’яновського.

Про це йдеться на сторінці Володимир-Волинської єпархії Православної церкви України у "Фейсбуці".

У неділю, 10 лютого, між 21 і 22 годинами мешканці села побачили автомобіль священика біля храму.

Звернувши увагу на те, що він виносив щось з церкви, люди відчули щось підозріле, позаяк нещодавно у селі відбулись збори парафіян, і було ухвалено рішення приєднатись до Православної Церкви України.

Священик відмовився перейти з громадою і залишився вірним Московському патріархату.

Відтак, побачивши, що священик виносить з церкви речі, селяни викликали працівників поліції, які склали протокол за фактом злочину.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай би забрав, нащо ПЦУ поховальні молитви , книги на старослов’янський мові, викинуть їх напевно, вони ж ними не будуть користуватись.... Люди геть подуріли, еволюція йде у зворотний бік
Відповісти
Попи або обдурять, або викрадуть!- однаковий ПРИХІД!( І взагалі церкви і їх утримувачів пора вивести у ранг БРЕХНІ, та судити ПОПІВ за поширення цієї ж БРЕХНІ!
Відповісти
СВЯШЕНИК ЗАБРАВ ТЕ ЩО ЙОМУ ДОРОГЕ І НАЛЕЖИТЬ ЙОМУ ПО ПРАВУ!! ПРИЧОМУ ТУТ КРАДЯЖКА????? ЧИ ВИ КОЛИ БЕРЕТЕ В СВОМУ ЛЬОСІ КАРТОПЛЮ ЧИ ЗАКРКТКИ-ТО КРАДЕТЕ В СЕБЕ САМОГО????? лЮДСТВО -----ЗАГИБАЄ!!!!!! д и ч а є м о !!!
Відповісти
Церква належить громаді,а не священнику!І все що в ній також.
Відповісти
Так це не його! Це майно церкви, яку як і батюшку утримує ГРОМАДА!!! він на службі у ЛЮДЕЙ
Відповісти
А хто сказав що церква належить людям? Церква Богу одному належить, в ній нема місця демократії. Священник не на службі у людей а тільки Одному богу служить. Може ще самі будете служити літургію по черзі, так би мовити демократичним шляхом всі обов'язки поділете. Неуки зарозумілі.
Відповісти
Далися вам закрутки та бараболя. Аналогія ніяка.
Відповісти
Отець Василь забрав свої молитовники, а люди тепер звинувачують його у крадіжці, а все це через те, що він хотів зберегти церкву до президентських виборів, щоб бути впевненим, що так звана "УПЦ" не зникне з обличчя землі.
Відповісти
Не зникне, поки є Українці, без людей церква пуста.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні