На Волині врятували чоловіка, який впав у 25-метрову криницю

0
1
На Волині врятували чоловіка, який впав у 25-метрову криницю
На Волині рятувальники визволили чоловіка із закинутої криниці завглибшки 25 метрів.

Про це інформує ДСНС.

2 вересня об 11:37 до Служби «101» зателефонував мешканець села Мовчанів Локачинського району й повідомив, що його 29-річний односельчанин, з яким вони збирали бузину за селом, провалився у глибоку закинуту криницю.

На місці події бійці ДСНС прикріпили до рятувальної мотузки рятувальний пояс і спустили до криниці потерпілому. Переконавшись, що чоловік надійно обв’язався, рятувальники підійняли його на поверхню. Глибина криниці сягала близько 25 метрів.

Оскільки врятований скаржився на бік у попереку, транспортувати його пожежним автомобілем бездоріжжям до карети швидкої допомоги було ризиковано. Тож рятувальники переклали потерпілого на ноші й обережно подолали дистанцію до медиків, що очікували на відстані близько двох кілометрів від місця події.

Чоловіка госпіталізували до районної лікарні, де медики діагностували у нього рвані рани обличчя та правого стегна, а також забій поперекового відділу хребта.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні