На Волині водій автобуса придавив людей дверима і хамив пасажирам

0
-1
На Волині водій автобуса придавив людей дверима і хамив пасажирам
У Ковелі водій автобуса №19 "Вокзал – Сільмаш" придавив людей дверима і хамив пасажирам.

Про це у "Фейсбуці" розповів Віталій Мельничук, передає "Район.Ковель".

Інцидент трапилося зранку у середу, 30 січня.

"Сьогодні був свідком того як водій даної маршрутки давив людей дверима, а потім ще й хамив! Я б таких водіїв взагалі до керування транспортних засобів не допускав до роботи", – пише Віталій.

Користувачі мережі у коментарях до допису зазначають, що водій "соціального маршруту" неодноразово ігнорує пенсіонерів. Тому пасажири склали офіційну скаргу до першого заступника міського голови Михайла Гетьмана. Після чого розглядали скаргу на поведінку даного водія.

"Цього водія вже ніщо не виправить, хіба що могила. Він хамив, хамить і буде хамити, адже возить пільговиків. Водія не звільнять, бо немає кому працювати на цьому маршруті. От якби ті пенсіонери написали колективну скаргу, але вони мовчать і терплять образи. До речі, на цього водія вже була офіційна скарга, проведена бесіда з перевізником, роз'яснювальна бесіда з водієм. Та, як видно, нічого це не дало. Сумно..." – пише Лідія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні