У Києві затримали наркоторговців з «товаром» на понад мільйон гривень

1
-6
У Києві затримали наркоторговців з «товаром» на понад мільйон гривень
Київські правоохоронці викрили і затримали 9 осіб за зберігання, виготовлення та збут наркотичних речовин.

Слідчі провели 10 обшуків за місцями проживання наркоділків. У помешканнях було вилучено по півкілограма амфетаміну, фенілнітропропену, а також марихуану та бойову гранату Ф-1, повідомили у відділі комунікації поліції області.

Вартість вилучених наркозасобів за цінами "чорного" ринку становить понад мільйон гривень.

"Під час слідчих дій правоохоронці виявили у зловмисників наркотичну речовину рослинного походження, амфетамін, фенілнітропропен, приладдя для виготовлення психотропних засобів. Зокрема, оперативниками задокументовано дві нарколабораторії, звідки вилучено прекурсори, посуд, порошкоподібні речовини, а також бойову гранату Ф-1 та гроші у сумі близько 600 тисяч гривень",- розповів т.в.о начальника ВП №2 Шевченківського управління поліції Олександр Дибов.

Дев'ятьох підозрюваних поліцейські затримали. Ними виявились жителі Києва та Київської області віком від 24-х до 29-ти років. Їм загрожує до 10-ти років позбавлення волі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
-!!! Розвелось нечисті!((
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні