60-річний «Святий Миколай» ремонтує техніку та створює сувеніри на передовій

0
3
60-річний «Святий Миколай» ремонтує техніку та створює сувеніри на передовій
60-річний Віктор Іванович, військовий з 14 ОМБр, не тільки ремонтує техніку на Донбасі, а створює фотозони та майструє сувеніри.

Про це йдеться на сторінці 14-ої окремої механізованої бригади у "Фейсбуці".

Військового побратими та тамтешні діти називають Святим Миколаєм за добрі очі, щиру посмішку та прагнення творити навколо себе добрі справи.

"Його вмілі невтомні руки зробили на станках тисячі деталей, які поставили у стрій не одну сотню автомобільної та бронетехніки. Ремонтник в цивільному житті став незамінним у ремонтно-відновлювальному батальйоні нашої бригади", - йдеться у повідомленні.

Побратими з надзвичайною повагою говорять про Віктора Івановича: «Людина надзвичайної мудрості, витримки і професіонал з великої літери!» Завдяки таким військовослужбовцям, як пан Віктор, наш ремонтно-відновлювальний батальйон вже кілька років поспіль визнано кращим серед багатьох інших ремонтних підрозділів".

А ще, за словами побратимів, Віктор Іванович робить красиві сувенірні вироби, якими прикрашає територію підрозділу, створюючи тим самим своєрідну фотозону. Ніхто не проходить повз, всі фотографуються!

"У свої 60 наш побратим сповнений енергії та оптимізму, адже вірить, що рух та активність в житті, а тим паче, у військовому, сприяють гарному настрою та самопочуттю. А там, каже, і до Перемоги недалеко!", - стверджують військовики.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні