Під час пожежі у Харкові у власній оселі загинуло подружжя

0
1
Під час пожежі у Харкові у власній оселі загинуло подружжя
31 грудня о 13:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому житловому будинку барачного типу на 4 квартири, що на вул. Молодіжній, 11 у селі Роздольне Зміївського району Харківської області.

Про це пише прес-служба ГУ ДСНС України у Харківській області.

До місця виклику негайно вирушив районний пожежно-рятувальний підрозділ ДСНС у складі 1 відділення на пожежній автоцистерні. Подолавши відстань у 37 км, рятувальники прибули на пожежу. На той момент горіла вже половина будинку, включаючи його дах. Частина даху та перекриття вже була зруйнована. Площа пожежі склала 70 кв.м. Під час обстеження внутрішніх приміщень вогнеборцями було виявлено тіла двох загиблих осіб, які були подружжям: чоловіка 1972 та жінку 1973 років народження.

Рятувальники локалізували пожежу о 14:40 та повністю ліквідували її о 17:33.

За попередньою інформацією причиною загоряння могло стати порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації печі на твердому паливі. Остаточні обставини даної надзвичайної події встановлюються.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні