На Львівщині померла вагітна, лікарі приховали це від правоохоронців

4
-1
На Львівщині померла вагітна, лікарі приховали це від правоохоронців
На Львівщині, у Жидачівській лікарні, з невідомих поки причин померла вагітна жінка.

Як повідомила чиновниця Ірини Микичак, директорка департаменту охорони здоров'я ЛОДА"Форпосту", зараз проводиться перевірка, вивчаються обставини трагедії, та після результатів розтину будуть робитись висновки.

У свою чергу Галина Янко, голова ГР при СБУ у Львівській області, стверджує, що лікарі приховували інформацію про смерть жінки від правоохоронних органів.

"Знову у Жидачівській лікарні смерть. Смерть породіллі. І той факт, що лікарня пробувала приховати інформацію перед поліцією, бо тільки пару годин тому ми з поліцією виявили даний факт, і розтин відбувся, приховуючи від правоохоронців дану смерть, не може не вплинути на кваліфікацію злочину... І сподіваємося, що головного лікаря лікарні буде відсторонено від виконання обов‘язків та звільнено, а Національна поліція України зробить все можливе аби ВСІ, через кого було загублені життя і приховано злочин, понесли покаранння", - пише Галина Янко у себе на сторінці у Фейсбуці.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Польщі 11-річна українка народила дитину
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому в публікації стверджується що смерть виникла через когось ( з натяком на медиків) і чому вирішили що факт приховано. Адже розтин проведено. Складаєттся враження про упереджене ставлення до лікарів. Не коректно та не гарно так чинити ЗМІ та кореспондентам.
Відповісти
В заголовку нааисано що померла вагітна а в дописі П. Янко - що породілля. Це ж різні речі. Хто ж всетаки помер?
Відповісти
Юрій ви мабуть лікар. Але якось галіменько виправдовуєте колег. Відчуваєте, що працюють хреновенько і точно могли накосячити? Чи може грошенят мало дали родичі загиблої? Ви ж без бабла нічого робити не хочете, вважаєте, що пацієнти зобов'язані вам платити? Не перекладайте свої проблеми на плечі хворих людей: не влаштовує оплата - вимагайте більшу у керівництва, або звільняйтесь.
Відповісти
Посадити за решiтку,туди дорога.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні