У Польщі 11-річна українка народила дитину

1
-6
У Польщі 11-річна українка народила дитину
У польському Гданську 11-річна дівчинка з України народила дитину.

До лікарів у містечку Скаршеви Поморського воєводства 18-го грудня доньку привела матір. Дівчинка скаржилася на погане самопочуття. Після низки обстежень виявилося, що вона вагітна. Лікарі одразу повідомили про це до поліції та прокуратури, - пише Gazeta.ua з посиланням на Gazeta Wyborcza.

Вагітну негайно госпіталізували до лікарні у Гданську, де вона і народила дитину.

Мати та донька родом із України і переїхали в Польщу у вересні, повідомив прокурор окружної прокуратури у Гданську Маріуш Душинський.

За попередньою інформацією, мати на час своєї поїздки в Польщу залишила доньку під опікою 63-річного співмешканця. Поки невідомо, з якої області вони приїхали.

У справі триває слідство, яке має з’ясувати, на території якої країни стався злочин. Від цього залежить, хто розслідуватиме справу: правоохоронні органи Польщі чи України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Педофіли Польщі чекають на вас українці.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні