У Луцьку розпочнуть телефонну війну з незаконною рекламою

0
2
У Луцьку розпочнуть телефонну війну з незаконною рекламою
З 26 грудня в департаменті муніципальної варти Луцької міської ради запрацює програма «Дзвінок». Її зміст полягатиме у тому, щоб постійно дзвонити громадянам, які незаконно розміщуватимуть рекламну продукцію на вулицях Луцька.

Про це повідомляється на сторінці Муніципальної варти у Фейсбуці.

Телефонні дзвінки здійснюватимуться на номера телефонів, які люди вказують на оголошеннях та триватимуть доти, доки громадяни не ліквідують рекламу та не будуть покарані адміністративним протоколом.

Муніципали нагадують, що на об’єктах благоустрою міста Луцька збороняється розміщувати оголошення та інформаційно-агітаційні плакати, рекламу, листівки тощо у невизначених для цього місцях. За такі дії передбачена адміністративна відповідальність статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення у вигляді штрафу до 1700 гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні