Рекламні оголошення і паркування на тротуарах: лучани просять муніципалів взятися за роботу

2
2
Рекламні оголошення і паркування на тротуарах: лучани просять муніципалів взятися за роботу
Лучани просять представників департаменту муніципальної варти слідкувати за розміщенням на стінах будинків рекламних оголошень.

Про це стало відомо у вівторок, 13 листопада, під час оперативної наради Луцької міської ради.

Зокрема, , перша заступниця директора департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьк» Тетяна Книш, що на службу оперативного реагування надійшло 70 дзвінків, які передали на опрацювання в департамент муніципальної варти.

За словами Книш, повідомлення стосувалися порушення правил благоустрою та прибирання територій, проведення земляних та будівельних робіт, вивезення зрізаного гілля та опалого листя.

«Говорили також про розміщення рекламних оголошень на стінах будинків та опорах, забруднення проїжджих частин біля будівництва новобудов, паркування транспортних засобів на пішохідних тротуарах, відкритих колодязів на підключенні до приватних будинків», – розповіла посадовиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Забагато бидла паркуються на тротуарах.
Біля СБУ і Варшавки - це взагалі жах.
Біля "троянди" на Соборності взагалі в парковку перетворили, не пройти. (хвала свіжі бруківці, може до весни витримає..)
Відповісти
Львівська ,гастроном "наш край",тут автомобільний армагедон,заїзджають на тротуар через пішохідний перехід,зупиняються перед самими дверима магазину,на зауваження реагують агресивно,паркуються як захочуть.Може наведете там порядок,визначіться там парковка чи пішохідний тротуар.Не чекайте поки когось покалічать і люди влаштують самосуд!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні