У селищі на Волині хочуть будувати багатоповерхівки

0
-2
У селищі на Волині хочуть будувати багатоповерхівки
У селищі Любешів хочуть будувати багатоквартирні будинки, висотою в чотири та п'ять поверхів.

За це проголосували депутати Любешівської селищної ради на засіданні сесії, яке відбулося сьогодні, 21 грудня, пише газета Нове життя.

Зокрема, відповідно до рішення, надано дозвіл Любешівській селищній раді на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, право оренди якої пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону), для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури - КВЦПЗ В 02.10, орієнтовною площею 1,0219 га, яка розташована в смт Любешів у районі вулиць Свободи 58-Пушкіна 27, із передбаченою I та II чергами забудови земельної ділянки (згідно з детальним планом території).

Як зазначив головний земельник ОТГ Микола Колядюк, місяць тривало громадське обговорення містобудівної документації «Детальний план території житлової групи в районі вулиць Свободи 58-Пушкіна 27 у смт Любешів Волинської області», якою передбачено будівництво житлової групи із п’яти чотириповерхових і двох п’ятиповерхових будинків, у тому числі одного із вбудовано-прибудинковими офісними приміщеннями та закладами торгівлі і побуту, а також трансформаторної підстанції.

Упродовж цього часу жодних скарг чи зауважень не надійшло. Однак, як озвучив на сесії очільник громади Олег Кух, наразі серед іншого на цій території є самовільно збудовані об’єкти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні