Найсексуальніша модель знялась у кліпі Положинського. ВІДЕО

0
3
Найсексуальніша модель знялась у кліпі Положинського. ВІДЕО
Гурт "Тартак" випустив веселе та драйвове відео на перший сингл зі свіжого альбому "АнТАРТАКтида. Частина перша".

Про це пише ТСН.

Пісня "Попелюшка" - це дует "Тартака" з гуртом "Нумер 482".

Для роботи над кліпом вдалось залучити справді зіркову команду. "Мені завжди імпонувала творчість "Тартака". Нарешті випала нагода попрацювати з артистом як режисеру відео. В кліпі немає конкретної сюжетної лінії. Тим не менш, картинка вийшла надзвичайно стильною, сучасною та атмосферною", - поділився режисер Віктор Скуратовський, автор кліпів багатьох відомих гуртів та виконавців.

У кліпі знялись дві спеціально запрошені зірки.

Так, головною героїнею стала дівчина на ім’я Адель, якій журнал PLAYBOY подарував титул PLAYMATE року та назвав найсексуальнішою моделлю України. Адель органічно вжилась у роль "Попелюшки", що тікає з балу.

Під час знімань на вулицях Києва, коли дівчина граційно дефілювала у доволі відвертому одязі, створювались справжні затори.

"Взяти участь у зніманнях запропонував Віктор Скуратовський. Мені сподобалась ідея. Мені вже давно подобається пісня "Понад Хмарами". Тому долучитись до створення нового шедевру гурту "Тартак" було дуже цікаво. Знімання тривали цілий день, але час пролетів непомітно", - поділилася Адель Вакула.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні