10 років після трагічної загибелі подруги: Сашко Положинський презентував пісню. ВІДЕО

0
2
10 років після трагічної загибелі подруги: Сашко Положинський презентував пісню. ВІДЕО
10 років тому у страшній аварії загинула солістка гурту «L’AMOUR» Тетяна Канюка (на фото). Вранці 16 червня 2011 року Тетяна розбилась в автокатастрофі у Києві.

Як повідомляє Волинь24, Тетяна разом з друзями їхала на великій швидкості по столичному шосе, де велися дорожні роботи. Водій не зауважив жодних попереджувальних знаків і протаранив огорожу, бетонні блоки та провалився у котлован. Потім автомобіль вибухнув.

Згадав про цю подію і близький друг Тетяни Сашко Положинський.



"Таня загинула в страшній аварії. Може здатися дивним, але вона часто говорила, що помре молодою... Думала, що лежатиме в труні гарна, з прекрасною діадемою на голові, але хоронили її в закритій труні, бо все тіло страшенно обгоріло...
Я важко переживав її загибель. У той час я написав кілька пісень, дві з них - «Мене Вже Немає» та «Просто Ніжно Так».

Пісня «Можливо» була написана мною і подарована Тані в розпал наших стосунків...

Я зібрав ті фотографії, які в мене збереглися, і склав ось таке фото-відео, щоб ви не лише могли почути Таню, але й побачити".


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні