Посадили за ґрати волинянку, яка побила своє немовля

0
3
Посадили за ґрати волинянку, яка побила своє немовля
Покарали матір, яка ледь не до смерті побила своє немовля.

Нещодавно жителька села Мирне, що на Волині, яку вже позбавили батьківських прав щодо двох дітей, народила третю дівчинку, пише Експрес-онлайн з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

Поки біологічний батько був на заробітках, жінка пиячила. Того злощасного дня вона ледве дійшла додому. У колисці плакала новонароджена дитина. Мати не поспішила її годувати, а почала з усієї сили гамселити руками та невстановленим предметом. Потім втекла з дому.

Родичі негайно завезли малечу в районну лікарню, а звіти відправили в реанімаційне відділення Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання. У дитини діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, лінійний перелом правої тім'яної кісти, закриту травму живота, посттравматичну підкапсульну гематому печінки. Як зазначив присутній у судовому засіданні експерт, якби такі удари були нанесені дорослій людині, то це потягнуло б миттєву смерть.

Жінка повністю визнала свою вину, щиро розкаялася і просила суворо не карати, позаяк у даний час вагітна. Однак це невплинуло на пом'якшення вироку.

"Визнати винною в скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 КК України та призначити їй покарання у вигляді позбавлення волі на п'ять років", — такий вердикт виніс Горохівський районний суд.

Крім того, з неї стягнули 3650 гривень витрат на користь департаменту фінансів ОДА за лікування дитини в медичному закладі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: П'яна волинянка побила немовля після сварки з чоловіком
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні