--> Через тисняву в нічному клубі Італії загинули 6 людей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через тисняву в нічному клубі Італії загинули 6 людей

0
2
Через тисняву в нічному клубі Італії загинули 6 людей
Щонайменше шестеро людей загинули через тисняву в нічному клубі в місті Анкона на східному узбережжі Італії.

Ще десятки людей постраждали. За даними рятувальників, причиною тисняви міг стати розпорошений в залі газовий балончик, - пише ВВС Україна.

Італійська газета Reppublica повідомляє, що загинули п'ятеро підлітків - два юнаки і три дівчини, а також жінка, яка прийшла на концерт з донькою.

Видання стверджує, що всього могли постраждати понад сто людей, стан 12 оцінюють як вкрай важкий. Італійське інформаційне агентство ANSA теж повідомляє про 12 постраждалих у вкрай важкому стані, але не наводить даних про загальну кількість поранених.

Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає. Місцеві рятувальники в своєму Twitter підтверджують, що постраждали десятки, але ані точної кількості, ані інформації про їх стан не наводять.

За свідченнями очевидців, з якими поговорила Reppublica, тиснява в клубі Lanterna Azurra почалася приблизно о першій годині ночі за місцевим часом (другій годині ночі за київським часом). У клубі було близько тисячі людей, які чекали на виступ популярного італійського репера Sphere Ebbasta.

"Ми танцювали, чекали, коли вийде Sphere Ebbasta, а потім відчули різкий запах. Ми побігли до пожежного виходу, але він виявився закритим. Охорона сказала нам повертатися в зал", - цитує видання слова одного з потерпілих.

На місце події прибули рятувальники з сусідніх міст. Всіх постраждалих доправили до лікарень.
Теги: клуб, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні