«Це спонукає нас бути кращими», – директор ліцею імені Ігоря Єремеєва про нову назву закладу

0
1
«Це спонукає нас бути кращими», – директор ліцею імені Ігоря Єремеєва про нову назву закладу
Директорка Острожецького ліцею розповіла, що ініціатива присвоїти навчальному закладу ім'я Ігоря Єремеєва належала його односельчанам, вчителям і сільській раді.

Про це у коментарі інтернет-виданню "Волинь24" зазначила очільниця ліцею Лариса Кравчук.

Нагадаємо, Острожецький ліцей, що у Млинівському районі Рівненської області, перейменували на честь відомого політика та бізнесмена Ігоря Єремеєва.

Директорка навчального закладу вперше зустрілася з Ігорем Єремеєвим і волинським нардепом Степаном Івахівим на початку 90-х, коли вони перед Новим роком прийшли в кабінет і принесли картонні ящики із шоколадними батончиками для всіх учнів. Ця традиція, започаткована тоді, живе й досі.

Щороку перед новорічними святами фірма "Континіум" дарує всім учням Острожецького ліцею солодощі. Школи навколишніх сіл навіть заздрять учням із Острожця, що в них такі спонсори.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Рік після смерті. Яким пам’ятають Ігоря Єремеєва у рідному селі

За словами Лариси Кравчук, ініціатива присвоїти ліцею ім'я Ігоря Єремеєва належала його односельчанам, вчителям та сільській раді.

«Якось Ігор Єремеєв приїхав до нас на вечір зустрічі випускників і сказав, що в нього є мрія зробити свою школу однією з найкращих в Україні. Цю ідею він весь час втілював в життя. Ігор Миронович дуже багато зробив для нас – це і новий шкільний автобус, утеплення вікон, заміна даху, постійні солодощі дітям на новорічні свята...» – сказала директорка навчального закладу.

Вона додала, що після смерті політика його брат, друзі та однодумці не забули про ліцей. Вони постійно продовжують втілювати ідею і задуми Ігоря Єремеєва в життя.

«Цього року на ювілей нам подарували шикарний телевізор, зробили утеплення фасаду, оздобили його, поклали бруківку біля школи», – пояснила Лариса Кравчук.

«Присвоєння звання імені Ігоря Єремеєва ліцею спонукає відповідати статусу і старатися бути кращими», – зазначила вона.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні