«Лучани платять за харчування півсотні дітей з сіл», – влада

3
-4
«Лучани платять за харчування півсотні дітей з сіл», – влада
«Нелуцьких» дітей, які навчаються у дитячих садках Луцька, можуть таки змусити платити за харчування.

Про це йшлося в четвер, 6 грудня, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Зокрема, начальниця управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко заявила, що зараз тривають переговори із об’єднаними територіальними громадами, діти з яких навчаються у дитсадках обласного центру Волині.

«Питання про те, аби громади виділяли гроші на харчування цих дітей, винесуть на позачергову сесію міської ради, яка відбудеться 11 грудня», – зазначила освітянка.

З її слів, нині у дитсадках міста навчається 490 дітей, які проживають у громадах поблизу Луцька. Зіновія Лещенко наголосила на тому, що в черзі на навчання перебувають 900 дітей.

Секретар Луцької міської ради наголосив, що питання потрібно вирішити, бо п’ять садочків міста «працюють» на дітей із навколишніх сіл, натомість платять за це лучани.

«Півсотні дітей харчуються у наших дитячих садочках, а платять за це лучани», – зазначив Пустовіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це жах ! Об"їдають ! аж 50 !
Відповісти
Ще жодна з влад, яка керувала містом, не заглядала до рота ДІТЯМ. Хіба є різниця чиї вони, це ж діти. Невже очільників міста вовчиці повикормлювали. Сволота краще від премій відмовилися, ніж дітям до рота заглядати. Сама позорницька влада у всій Україні це наша Луцька.
Відповісти
А ви вважаєте правильним що мешканцям Луцька потрібно дитину від народження ставити в чергугу, щоб вона через ТРИ роки в садочок пішла, а ті батьки які кричать що ні в якому разі не потрібно об"єднуватись з Луцьком спокійно водять своїх дітей до садочка, в школу, користуються комунальними закладами міста, швидкима, а місцеві щей за це все платять?
В цьому вся суть Українців і в часності Полішуків які хочуть щоб їм було добре, а платити за них має хтось інший!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні