Волиняни боргують за комуналку півмільярда

1
3
Волиняни боргують за комуналку півмільярда
Волиняни заборгували за комунальні послуги понад 550 мільйонів гривень.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Найбільше боргують за газ 360 мільйонів, 50 мільйонів - за централізоване опалення та гаряче водопостачання. Левову частку за тепло боргують лучани.

"Борг був 46 мільйонів. На жаль, почався опалювальний сезон, тарифи високі, на жаль, ця цифра повзе вгору. Ми спостерігаємо такий процес, що накоплюється певна заборгованість і вона, певно, буде більшати, бо ми маєм на виконкомі затверджені тарифи", - каже заступник директора з комерційних питань ДКП "Луцьктепло" Віктор Мельник.

З 16 грудня лучани будуть змушені платити за тепло і гаряче водопостачання за новими тарифами, тому комунальники прогнозують зростання заборгованості.

Понад 70 мільйонів гривень винні волиняни за електроенергію. З них - лише на два з половиною мільйони уклали договорів реструктуризації боргу.

Загалом потурбувалися про розстрочку 480 власників особових рахунків.

За десять місяців цього року волиняни сплатили за комуналку більше мільярда 100 мільйонів гривень. Це - враховуючи погашення боргів попередніх років. Рівень сплати становив 92 відсотки до нарахованої суми.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну так ще піднімайте ціни,і ще збільшеться заборгованість.І французький варіант відповіді буде на ваші тарифи.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні