Волиняни заборгували за комуналку 310 мільйонів

1
0
Волиняни заборгували за комуналку 310 мільйонів
На кінець минулого року волиняни заборгували понад 260 мільйонів гривень за газопостачання, 24 мільйони – за централізоване опалення та гаряче водопостачання, майже 18 мільйонів – за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, 8 мільйонів – за централізоване водопостачання та водовідведення та більше чотирьох з половиною мільйонів гривень – за вивезення побутових відходів.

Рівень сплати за комуналку на кінець грудня становив майже 90%. Загалом торік населення області сплатило 1 мільярд 100 мільйонів гривень за житлово-комунальні послуги, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

Майже чверть користувачів газом мають тримісячну заборгованість. Частка квартиронаймачів, які не сплачували ще довший термін, – становила 23 відсотки.

По 12 відсотків лучан тягнуть більше трьох місяців із проплатами за централізоване опалення, гаряче водопостачання та вивезення побутових відходів; 9% – за утримання будинків і споруд, прибудинкових територій та за централізоване водопостачання й водовідведення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну то нахай ще збільшать вартість ,то ще більше боргів буде..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні