На Волині внаслідок зіткнення автівок загинув 68-річний пішохід

2
5
На Волині внаслідок зіткнення автівок загинув 68-річний пішохід
В селі Сокиричі Ківерцівському району трапилась аварія за участю двох автівок.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волинської області.

ДТП трапилася близько 17 години. Ймовірно, водій автомобіля «Mercedes», 32-річний житель Ківерцівського району, здійснюючи маневр обгону, допустив зіткнення з автомобілем «Mazda». За кермом останнього перебував 19-річний місцевий мешканець. В результаті удару «Mercedes» відкинуло на узбіччя дороги, де йшов 68-річний чоловік. Від отриманих у ДТП травм пішохід помер на місці пригоди.

За фактом ДТП, що призвело до смерті потерпілого, слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
продовжують вбивати
Відповісти
Два дебіла на бляхах. Скоро на шроті будуть бляхі чоловіка шкода а дебілів на нари
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні