--> Думати, як він: відомі волинянки на один день перевтілились у чоловіків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Думати, як він: відомі волинянки на один день перевтілились у чоловіків

0
6
Думати, як він: відомі волинянки на один день перевтілились у чоловіків
Щороку 19 листопада відзначають Міжнародний день чоловіків.

Поза всяким сумнівом, головним подарунком для будь-якого чоловіка в цей день є жіноча увага. Привітайте своїх коханих, друзів, татусів, братів та близьких, подаруйте їм найщиріші слова вдячності та любові. Бажаємо чоловікам бути стислими у словах і безмежними у вчинках.

Інтернет-видання «Волинь24» поцікавилось, що найперше зробили б відомі волинянки, якби на один день стали чоловіками.

Алла Рогозіна, лучанка, обличчя відомої рекламної компанії Schwarzkopf:

«Не хотіла б стати чоловіком навіть на один день. Якщо ж таке припустити, то цілий день роздавала б квіти жінкам і казала кожній слова вдячності і любові».

Алла Рогозіна
Алла Рогозіна


Тетяна Власова, солістка гурту VLASNA, pr-директор Одеського міжнародного кінофестивалю:

«Якби я стала чоловіком на один день, не думаю, що моє життя сильно змінилось би, хіба що у гурті VLASNA тоді на один день з'явився би фронтмен, а не фронтвумен, а в Одеського кінофестивалю – pr-директор, а не pr-директорка. Загалом, я за гендерну рівність, тож, думаю, якби сталась така фантастична річ, я б звернула на це увагу хіба що з фізичної точки зору».

Тетяна Власова
Тетяна Власова


Владислава Жорняк, прес-секретар Волинського регіонального відділення «Приватбанку»:

«Якби я стала чоловіком, то відростила би бороду. Цікаво,що це за відчуття, хоча за один день це нереально. Купила б квіти і цукерки і робила б несподівані маленькі сюрпризи знайомим жінкам, бо інколи це дуже потрібно».

Владислава Жорняк
Владислава Жорняк


Анна Данильчук, проректор з науково-педагогічної роботи, євроінтеграції та роботи зі студентами Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки:

«Якби я стала чоловіком на один день, лиш на один день, то витратила б цей час виключно на аналіз своїх нових відчуттів, як фізіологічних, так і психологічних. Цікаво ж. В думках ми не раз уявляємо себе в тілі чи голові іншої людини, а тут така можливість. На цьому, мабуть, і все, бо статтю своєю задоволена і вважаю, що в сучасному житті жінки і чоловіки мають однакові можливості. Важливо правильно обирати свої пріоритети і коло спілкування. До того ж, ми іноді забуваємо, що гендерні проблеми і питання – це не лише захист жіночих прав. У багатьох розвинених країнах сьогодні все частіше говорять про гендерні проблеми і стереотипи щодо чоловіків».

Анна Данильчук
Анна Данильчук


Наталя Мурахевич, прес-секретар прокуратури Волинської області:

«Стати чоловіком на один день – це мало для того, щоб відчути себе чоловіком. Як тут за один день вполюєш мамонта, уб’єш дракона, одружишся з принцесою, посадиш дерево, виховаєш сина, побудуєш дім? Що там ще повинен зробити справжній чоловік, який ніколи не плаче, щоб вписатися у всі стереотипи і його вважали справжнім чоловіком?
Чоловіки, тим часом – це люди. І вони різні. Як і жінки. І в кожного з них – своє щастя.

Так сталося, що біля мене завжди були, є (і, сподіваюся, будуть) сильні і достойні чоловіки. І не один день, проведений біля них, засвідчив – отой один день у твердому чоловічому світі може вимотати сто гепардів, помножених на сто слонів, тому навіть один день не прагну бути чоловіком на рівнях такої відповідальності.

Долучившись до привітань, бажаю чоловікам відчувати себе щасливими. Здоров'я вам, любові, а іноді – просто тепла і спокою. Ну а хто сьогодні вирушає на мамонта, дракона чи по принцесу – вдалого полювання!»

Наталя Мурахевич
Наталя Мурахевич


Галина Конах, співачка:

«На 1000 відсотків є жінкою і мені вкрай складно уявити подібне перевтілення».

Галина Конах
Галина Конах


Неоніла Головатська, співзасновниця волонтерського проекту «Меценати для солдата»:

«Найперше, що б я зробила – постаралась би відчути, які риси характеру важливі для справжнього чоловіка, щоб потім навчати цьому свого сина. Звісно, я б казала усім жінкам компліменти, оскільки чоловіки не завжди розуміють, як це важливо для жінок.
На мою думку, бути чоловіком складно, бо треба взяти всю відповідальність за себе та свою сім’ю і вміти пронести її через усе життя. Мені пощастило, оскільки навколо мене дуже багато справжніх чоловіків, яких є за що поважати, які вміють любити, з якими спокійно та надійно».

Неоніла Головатська
Неоніла Головатська



Марія ПАВЛОВИЧ
Фото з відкритих джерел в інтернеті



Передрук заборонено.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні