--> 50 років гарантії: якість і доступність бетонних огорож від «БлокБуд»* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

50 років гарантії: якість і доступність бетонних огорож від «БлокБуд»*

0
1
50 років гарантії: якість і доступність бетонних огорож від «БлокБуд»*
Із придбанням власного будинку постає питання: яким парканом огородити територію і скільки це буде вартувати. Гарний бетонний паркан із блоків різних кольорів нині обійдеться дешевше металевого. Про це стверджують виробники матеріалів навіть середнього і вищого цінового сегменту.

Приватне підприємство "БлокБуд" виготовляє усі бетонні частини парканів: блоки під фундамент, саму основу та оздоблювальне завершення: дашки, парапети. БлокБуд також пропонує послуги з оздоблення будинків цеглою рваний камінь, та оздоблення цеглою цоколів будинків. На ринку працює вже шість років. Мають клієнтів в багатьох областях України.

Микола Юсюк директор ПП "Блокбуд" розповів, що підприємство працює лише з надійними виробниками цементу.

«Маємо зв'язки із бригадами будівельників. Рекомендуємо їх як перевірених спеціалістів, які працюють з нами мінімум п'ять років. І гарантуємо якість, що огорожа буде стояти, не буде висолів при дотриманні технології будівництва і експлуатації огорожі».

Якість забезпечують не лише технології, а й матеріали. На підприємстві "Блок буд" застосовують пластифікатори і барвники німецької фірми "Байєр", які довго не втрачають насиченості. Блоки мають декілька відтінків: жовтий, коричневий, червоний, а також чорні простий та більш насичений», - запевняє чоловік.

За словами бригадира Михайла Дручка - це гарантія 50 років. Ці блоки у Луцьку "БлокБуд" випускає близько семи років. За сім років ще проблем не було. Зими простояло.

Також, підприємство виробляє блоки не лише для огорож, а й для міжкімнатних стін.

«Наші блоки можна використати для міжкімнатних перегородок. При наявності гарного майстра ми гарантуємо високу якість і мінімум штукатурки», - запевняє Микола Юсюк.

Майстри кажуть, що блоки "Блок буду" настільки рівні, що там, де плануєте клеїти шпалери, треба буде лише мінімально прошпаклювати. Якщо хочете покласти плитку - взагалі нічого не потрібно.

Зробивши міжкімнатні стіни із блоків, а не з цегли, ви не лише зекономите на самому матеріалі, а й на штукатурці.

Адреса: м. Луцьк. вул. Лідавська, 2
тел.: +380(96)796-84-42, +380(50)378-84-36

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні