--> У транспорті Луцька можна буде розрахуватися за допомогою QR-коду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У транспорті Луцька можна буде розрахуватися за допомогою QR-коду

0
3
У транспорті Луцька можна буде розрахуватися за допомогою QR-коду
У Луцьку планують запровадити безготівкову оплату проїзду в міському транспорті, яка передбачає використання QR-кодів.

Про це йшлося у середу, 14 листопада, під час круглого столу щодо обговорення проекту рішення виконавчого комітету міської ради «Про затвердження Правил користування міським пасажирським транспортом (тролейбусом, автобусом) у місті Луцьку».

Нагадаємо, що 5 вересня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради ухвалили рішення про безготівкову плату за проїзд у тролейбусах та маршрутних таксі.

Програма передбачає здійснення безготівкової оплати проїзду в маршрутних автобусах та тролейбусах за допомогою валідаторів, які працюватимуть в режимі «онлайн».

Під час обговорення начальник управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради Володимир Степанов розповів, що до проекту, який незабаром винесуть на виконком потрібно додати пункт, який дозволяє проводити оплату проїзду за допомогою QR-коду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні