Суд закрив «кримінал» стосовно 19-річної волинянки, яка збила на дорозі маму із сином

2
-5
Суд закрив «кримінал» стосовно 19-річної волинянки, яка збила на дорозі маму із сином
Рожищенський районний суд не покарав 19-річну Дарину Калиту, котра, керуючи авто, збила на дорозі жінку з 5-річною дитиною.

Про це повідомляє "Район.Рожище".

24 липня 2018 року, у Рожищі, на перехресті вулиці Драгоманова - вулиці Шевченка - вулиці Незалежності, 19-річна Дарина Калита, керуючи авто, не надала переваги в русі жінці, котра велосипедом перевозила свого сина 5-ти річного сина. В результаті зіткнення дитина отримала закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

В судовому засіданні дівчина вину у вчинені правопорушення визнала повністю, суду пояснила, що дійсно керувала транспортним засобом та вчинила ДТП.

З матеріалів справи встановили, що справа до суду надійшла 3 жовтня 2018 року, а 30 серпня 2018 року винесли постанову про закриття кримінального провадження відносно Дарини Калити, у звязку з відсутністю в діянні складу кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.286 КК України.

Тобто з дня закриття кримінального провадження на момент розгляду справи про адміністративне правопорушення минуло більше місяця.

«На підставі ст.247 п.7 КУпАП провадження в справі підлягає закриттю, в звязку із закінченням на момент розгляду справи про адміністративне правопорушення строків, передбачених ст.38 цього Кодексу», — йдеться у судовому рішенні.
Теги: суд, дтп, рожище
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво,ота суддя теж така добра буде якщо подібне горе-водило наїде на неї ,чи когось з родичів?!
Відповісти
Як виховувати дітей ?... Чому люди не задумуються , що зробив зло - теж вернеться сторицею!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні