Судили волинянина, який п'яним вчинив аварію в Рожищі

0
13
Судили волинянина, який п'яним вчинив аварію в Рожищі
Рожищенський районний суд розглянув у відкритому судовому засіданні матеріали, які надійшли від Рожищенського відділення поліції про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який працює водієм, і який скоїв аварію перебуваючи за кермом у гнтверезому стані.

Засідання відбулось 27 серпня, йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень, – повідомляє "Район. Рожище".

Обвинувачений 13 липня о третій ночі керував автомобілем марки «ВАЗ 21093» у місті Рожище на вулиці Мостова в стані алкогольного сп'яніння.

Керуючи автомобілем, чоловік не врахував безпечної швидкості руху, дорожньої обстановки, не переконався, що це буде безпечним та здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем марки «Опель», який рухався в попутному напрямку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди тнанспортні засоби отримали механічні пошкодження.

У судовому засіданні водій вину у вчиненні правопорушень визнав. У вчиненому розкаюється. Вказав, що цілковито усвідомив протиправність вчиненого, зробив належні висновки, пообіцяв в подальшому подібного не допускати.

У судовому засіданні чоловік надав клопотання від трудового колективу ФОП про звільнення його від адміністративної відповідальності з передачею матеріалів про вчинення ним адміністративних правопорушень на розгляд трудовому колективу згідно протоколу загальних зборів трудового колективу. У клопотанні зазначено, що обвинувачений за період перебування на посаді водія, зарекомендував себе позитивно, за характером спокійний та врівноважений, в колективі користується повагою та авторитетом, тому просять звільнити останнього від адміністративної відповідальності.

Суд постановив звільнити чоловіка від адміністративної відповідальності, передавши матеріали справи на розгляд трудовому колективу ФОП для застосування заходів громадського впливу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні