Малолітні лучани випрошують у перехожих гроші на наркотики

1
0
Малолітні лучани випрошують у перехожих гроші на наркотики
На вулиці Львівській у Луцьку малолітні хлопці випршують у перехожих гроші на "травку".

Про це у соціальній мережі "Фейсбук" написала Юлія Кірюхіна‎.

Як зазначила лучанка, 4 листопада, близько 20.00, на вулиці Львівській, поблизу супермаркету "Наш Край" бігали малолітні діти і просили гроші.

"Малі діти просять 10 грн видумують різні історії, ніби до чогось не вистачає. Місцеві говорять, що це не 1 день вони так просять. Коли дітей налякали міліцією, вони зізнались, що носять гроші старшому хлопцю, який живе близько від супермаркету, аби він їх накурив травкою. А як не принесуть, то він їх поб'є", - йдеться у дописі.

За словами жінки, двоє малолітніх (приблизно шестирічний хлопчик і дванадцятирічний) втекли, а інший, який просив гроші (також років дванадцяти), не тікав, так як його тримали за руку до приїзду поліції.

"Міліції він розповів все, і двір показав, де той наркоторговець живе, і прізвище сказав, але не показав який саме під'їзд - злякався, почав плакати. Зрештою, без прямих доказів і скарг від людей міліція нічим неможе допомогти, хоча в хлопця очі були напіввідкриті і його шатало з боку в бік, додому попросили нас, перехожих, завести хлопчика, який пізніше втік", - стверджує Юлія Кірюхіна.

"Він не хотів йти додому, водив нас хибними адресами, де не проживав! Батьки мабуть дуже турботливі, якщо дітей відпускають в таку пору гуляти, ще й не просто гуляти, як виявляється!" -додає вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зрештою, без прямих доказів і скарг від людей міліція нічим неможе допомогти. Тоді напуй ви потрібні?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні