Жителі Луцька скаржаться на перебої з електропостачанням

1
5
Жителі Луцька скаржаться на перебої з електропостачанням
Через старі мережі в обласному центрі частішають перебої зі світлом. Але у «Волиньобленерго» кажуть, що на оновлення електроліній коштів немає.

Про це йдеться в сюжеті Сфера-ТВ.

Працівники кав'ярні на вулиці Лесі Українки щодня побоюються, що світло знову зникне. Бариста Інга рідкреслює, що через часті вимкнення світла робота закладу просто зупиняється.

Також за її словами, проблеми зі світлом призводять до чималих збитків. Подібна ситуація у всіх закладах, що працюють в центрі міста.

Зношений стан мереж і є основною причиною перебоїв електрики, констатує директор з технічних питань ПрАТ «Волиньобленерго» Володимир Перчук.

Більше у сюжеті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бреше ваш Перчук - вобленергівська мафія заточена приносити бабло папіку. При кожному новому будівництві Єршова викачує з забудовників міліони. Поїдьте постійте під будівлею вое і подивіться, як часто сивочолі мужі ходять на перекури, як хизуються один поперед одним новими камрухами і супербами. А на реконструкцію мереж - так, дійсно, бабла нема...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні