П'яні підлітки, «швидка» та поліція: подробиці інциденту в Луцьку

1
3
П'яні підлітки, «швидка» та поліція: подробиці інциденту в Луцьку
У Луцьку п'яних підлітків додому доставляла поліція.

На службу "102" надійшло повідомлення про те, що по вулиці Карбишева помічено шістьох неповнолітніх осіб в стані сильного сп’яніння, - повідомляє прес-служба патрульної поліції Волинської обалсті.

Нагадаємо, до "швидкої" надійшло одразу сім викликів щодо п'яних підлітків у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Для двох осіб викликали медиків, які їх шпиталізували в обласну лікарню, інших чотирьох доставили до міськвідділку.

Також патрульні: сконтактували з дорослими родичами всіх хлопців, яким від 13 до 16 років, з міськвідділку двох неповнолітніх віддали дідові, ще до двох проявили поліцейське піклування та привезли за місцем проживання й передали матері.

«З усіма учасниками провели серйозні профілактичні бесіди, застерегли дорослих, аби ті краще наглядали за дітьми, попередили про можливі наслідки такої поведінки підлітків», - розповів інспектор Патрульної поліції Волині Олександр.

В усіх учасників відібрали пояснення та скерували до належних органів.

Інспектори зі зв’язків з громадськістю, одразу після канікул, відвідають школу, де вчаться хлопці, і поспілкуються з ними детальніше, чому так сталось.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кури, бухай, здихай.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні