Успішні та соціально відповідальні: відома телеведуча розповіла про місію освітнього проекту «СВІДОМИХ»

0
10
Успішні та соціально відповідальні: відома телеведуча розповіла про місію освітнього проекту «СВІДОМИХ»
Координатор проекту "Школа свідомого громадянина" Галина Падалко розповіла про формат Public talks та основну суть проекту.

Про це ведуча написала на сторінці у Фейсбуці.

Майже рік тому Громадянський Рух "СВІДОМІ", засновником якого є Андрій Покровський, почав утілювати у життя проект "Школа свідомого громадянина". Основний формат зустрічей - Public talks з відомими та успішними людьми.

"Чому успішні та відомі світу сього «оголюють» свої душі на нашому проекті та для чого вони це роблять?

Короткий флешбек. Майже рік тому ми розпочали Школу свідомого громадянина.

Ми планували декілька форматів для цього проекту: це відкриті лекції, дводенні інтенсиви та тренінги і відеопереклади потужних спітчів.
Але найкрутішим вийшов той формат, який ми навіть на той час ще й не уявляли. Це формат Public talks - публічних інтерв`ю, які розкривають людей з абсолютно інших сторін. Ми показуємо їх у зовсім інших життєвих ситуаціях та обставинах, не у таких, яких всі звикли їх бачити.

Суворі відповідальні керівники плачуть, говорячи найсокровенніші для себе речі, а власники успішних бізнесів перетворюються на маленьких хлопчаків та дівчаток, згадуючи історії зі свого безтурботного дитинства.
Успішні та відомі «оголюють» свою душу в наших руках, розказують про найболючіші гулі та мозолі, нездійснені сподівання та несподівані мрії. Це все наскільки чесно і наскільки true, що складається враження, що ти сидиш не у кінозалі Multiplex, а з ними на кухні... Це унікальні миті, коли іде переоцінка свідомості, коли сумніви борються з натхненням, а тіло вщент вкривається мурашками...

Для чого ми це все робимо?
Для ВАС! Для того, щоб ви не допускали помилок наших гостей, щоб черпати в них натхнення, досвід, дізнавалися про те, які чинники допомагали їм стати тими, ким вони зараз є!
Ми дуже хочемо, щоб в нашому місті було багато успішних та соціально-відповідальних людей!
Це без сумніву, наша місія! І ми впевненими кроками ідемо нею!
І я щаслива, що знайшла її в своєму житті!

Це все було би неможливим без моїх прекрасних колег з Громадянський Рух "CВІДОМІ" та людини, яка зініціювала це все Андрій Покровський - депутатська on-line приймальня. Дякую Mykhaylo Nakhod Taras Taras Shkiter Христина Назар Alexander Bondar Evhenii Mikoian Valentin Khaimyk Валя Мельник Daryna Melnyk Діма Грелюк та всій нашій свідомій банді! «Лупаймо цю скалу!» І у нас обов`язково все вийде! Захоплююсь вами!", - йдеться у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні