--> Ведучого Big Money бізнесмена Євгенія Черняка запросили до Луцька | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ведучого Big Money бізнесмена Євгенія Черняка запросили до Луцька

0
6
Ведучого Big Money бізнесмена Євгенія Черняка запросили до Луцька
Відома луцька телеведуча та співкоординаторка Громадянського Руху «СВІДОМІ» Галина Падалко запросила топового українського бізнесмена, інвестора, ведучого "Big Money" та доларового мільйонера Євгена Черняка до Луцька, аби він став спікером на проєкті «Школа свідомого громадянина».

«Хотілося написати такий пост, де розказати про те, наскільки трушний, простий і реально крутий Черняк, але це не зрозумієш, поки хоча би не побудеш на його івенті і не поспілкуєшся півгодини у маленькій студентській кімнатці ХАІ», – написала ведуча, яка була модераторкою заходу в межах соціально-освітнього проекту «Школа ІТ-професіоналів ProfIT”, де виступав Євген Черняк. Про це пише Конкурент.

«Ми домовилися побачитися наступного разу у Луцьку, якщо я зберу круту аудиторію! Гей, лучани, хто хотів би «Школу свідомого громадянина» з Черняком у Луцьку?» – поцікавилася Галина Падалко.

У коментарях небайдужі вже пишуть, що хотіли б потрапити на подію, де бізнесмен був би в ролі спікера.

«Це буде дуже крута подія в Луцьку, якщо приїде Євгеній! Чекаю інформації». «Обов´язково треба привезти. Я при зустрічі з ним говорив, що Луцьк його чекає:) з крутою локацією ми вже вирішили», – пишуть лучани у коментарях.

До слова, «Школа свідомого громадянина» – це освітній проєкт Громадянського Руху «СВІДОМІ», засновником якого є Андрій Покровський. Ініціатива передбачає проведення безкоштовних відкритих зустрічей з успішними українцями. На «Школі» уже були гендиректор Lenovo Ukraine Тарас Джамалов, очільник партії «Сила людей» Олександр Солонтай, ексгендиректорка Microsoft Ukraine Надія Васильєва та багато інших відомих спікерів.

Довідково: Євгеній Черняк - український бізнесмен, Голова наглядової ради холдингу Global Spirits, ведучий YouTube-канала про бізнес "Big Money". За рейтингом «Найбагатші люди України 2009» журналу Форбс, Євген Черняк посів 28-ме місце зі статками 250,3 $ млн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні