Капелани з Волині отримали відзнаку Президента

0
-5
Капелани з Волині отримали відзнаку Президента
У стінах Волинської облдержадміністрації вручили низку нагород та подяк волонтерам, заслуженим вчителям та іншим діячам, досягнення яких відзначили на державному рівні.

Нагородження відбулося 24 жовтня, повідомляє інформаційне агентство "ВолиньPost".

"У нас багато людей, які прославляють Волинь, нашу землю і доводять, що волиняни дуже позитивні енергійні та результативні люди",- мовив Олександр Савченко.

Відтак, за добровільне забезпечення проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, волонтерську діяльність, перебуваючи безпосередньо в районі проведення антитерористичної операції у період її проведення відзнаки Президента «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» отримали капелани Віталій Антонюк та Юрій Здебський. Також відзнакою Президента нагородили волонтерів Павла Будь і Оксану Демчинську.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні