--> Волинський головний редактор розповів про фейкові новини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинський головний редактор розповів про фейкові новини

0
-11
Волинський головний редактор розповів про фейкові новини
Головний редактор ІА "Конкурент" Андрій Лучик розповів, що на Волині немає фейкових ЗМІ, втім є питання щодо якості журналістики.

Андрій Лучик зазначив, що фейковими називають ті новини, які придумані або ж із перекрученою інформацією. Про це він сказав 19 жовтня в прямому ефірі ток-шоу "Протилежний погляд LIVE", - пише ІА Конкурент.

Головний редактор зазначив, що на Волині фейкових ЗМІ немає, якщо говорити про щось на кшталт класичного фейкового видання Uareview. Це видання свого часу зробили жартівливі сюжети, які активно репостили великі видання. В погоні за сенсацією і з метою зібрати трафік журналіст не дочитав того, що це сайт несправжніх новин (що зазначалося в "підвалі" сайту).

"Саме таких на Волині немає. Однак тут ми можемо говорити про якісну і, можливо, не дуже журналістику. Ми можемо говорити про сайт, хто там журналісти, яка адреса, контакти чи можна легко ідентифікувати і є довіра до ЗМІ. Однак є ЗМІ де в розділі "контакти" в найкращому випадку є форма зворотнього зв'язку і навіть не вказано адреси, то таким ЗМІ я не довіряю", - сказав Андрій Лучик.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні