Мер Нововолинська подарував військовим пилу російського виробництва

5
-1
Мер Нововолинська подарував військовим пилу російського виробництва
Міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков подарував військовим пилу російського виробництва.

Нововолинський міський голова на День захисника України вручив представнику ракетно-зенітного полку бензопилу, виробником якої є російське військово-оборонне відомство “Ростех”, - інформує Радар.

Засновником компанії “Ростех” є Володимир Путін.

"До майора Андрія Качана, що приймає від пана Сапожнікова цінний подарунок, претензій немає. Дають – бери, в господарстві все знадобиться", - зазначає видання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це пила китайського виробництва, самі по собі вони всі майже одинакові і запчастини в них восновному підходять з одної до іншої ( відрізняються лише кольором та незначними деталями), а от назв в них багато різних: Амур, Байкал, Алтай, Ростех, Урал, Уралмаш, Тайга, Аляска, Кедр, Спектр, Старт, Искра, Кентавр, Спец, Дунай, Паверкрафт, Орегон, Елтос, Верк, Форте, Форест, Фореста, ТехАС, Алигатор, Бригадир, Нива, Карпати, Світязь, Буковина, Ворскла, Дніпро-М, Минск МТЗ, Техмаш, Беларусмаш, Белмаш, і багато інших. Це такий маркетинговий хід в китайців.
Відповісти
З таким підходом, солдати мають покидати автомати калашникова, авторське право на які має Росія, та чекати поки наші сбодобляться щось достойне випустити. Яка брєдова стаття від тих, хто хоче на АТОвцях рейтинги зробити!
Відповісти
А що видання подарувало, чи обгадити найлегше, чи писати замовні статті за бабло
Відповісти
що не будь
Відповісти
Автор далеко не профі в темі. Як і міський голова. Бо що пила " Ростех", що Амур, Байкал, Алтай, Урал, Уралмаш, Тайга, Аляска, Кедр, Спектр, Старт, Искра, Кентавр, Спец, Дунай, Паверкрафт, Орегон, Елтос, Верк, Форте, Форест, Фореста, ТехАС, Алигатор, Бригадир, Нива, Карпати, Світязь, Буковина, Ворскла, Дніпро-М, Минск МТЗ, Техмаш, Беларусмаш, Белмаш, і багато інших- це, м'яко кажучи , - повне гімно. І міг би голова виділити ще на декілька тисяч грн. більше і купити хорошу бензопилу" Штіль". Ото був би справжній подарунок захисникам. А так, якийсь " Ростех" - викинуті на вітер гроші.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні