У Луцьку мешканці будинків сидять без гарячої води

1
5
У Луцьку мешканці будинків сидять без гарячої води
Лучани, які живуть у будинку на вулиці Федорова, три місяці не мають гарячої води.

Про це йшлося у четвер, 11 жовтня, під час засідання комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозберження, пише інформаційне агентсво "ВолиньPost".

Лучанка Тамара Ярошик розповіла, що у будинку на вулиці Федорова, 6 уже 3 місяці немає гарячої води. Час від часу з кранів тече ледь тепла вода.

Представник ДКП «Луцьктепло» повідомив, що нині реалізують проект щодо реконструкції теплових мереж спільно з ЄБРР. Один із лотів – на Гордіюк - Кравчука. Відтак мешканці декількох вулиць, зокрема, Федорова, Кравчука, Конякіна, Гордіюк, залишилися без гарячої води, адже у підрядника виникли деякі проблеми під час робіт.

До 15 жовтня обіцяють завершити всі роботи і до 20 жовтня подати гарячу воду в оселі лучан.

Голова комісії Андрій Козюра поцікавився, чи переглянуть тарифи через неякісне надання послуги гарячого водопостачання.

У «Луцьктеплі» пообіцяли перерахувати вартість послуг, однак лише тим лучанам, які звернулися на підприємство.

«Люди готові платити, але не коли їх дурять. Або послуга має бути якісна і за неї платити, або проводити перерахунок. Якщо ми так будемо продовжувати, то підвищення вартості тарифів буде під великим знаком питання», - наголосив Козюра.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А у привокзальному районі чому з 1 жовтня нема гарячої води?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні