Як у Луцьку ріелтори святкували професійний день*

0
0
Як у Луцьку ріелтори святкували професійний день*
У Луцькому музеї сучасного мистецтва Корсаків відбулась урочиста зустріч ріелторів Волині з нагоди професійного свята.

Захід відбувся у вівторок, 9 жовтня.

Десятки ріелторів, нотаріуси, маркетологи та забудовники приймали вітання від колег у нестандартній творчій локації, адже самі ріелтори по суті також є творцями.

Рік тому майже сто ріелторів Волині підписали Етичний кодекс та створили спілку – правила і норми якої виконують постійно.
Директорка Волинського агентства нерухомості Лариса Мусійчук розповіла, що рік тому прописали правила, провели навчання – запросили найкращих тренерів України, здали іспити - і тоді підписали угоду.

«Професія ріелтора важлива, адже нерухомість - невід’ємна частина нашого життя. Куди не глянь оком - усі сфери життя пов’язані з нерухомістю. Продати, купити, обміняти, збільшити, зменшити - це все обов’язки ріелтора», - додає Лариса Нифонтівна.

Організатори свята зізналися, що їхні старання не були би можливими без допомоги колег нотаріусів та маркетологів. Наприклад, нотаріуси зазначили, що більшість угод про купівлю та продаж житла нині складаються за участю ріелторів.

Директор агентства «ВМБ - Нерухомість» Ростислав Ганейчук розповів, що працюючи з ріелторами, потенційні покупці уникають багатьох труднощів.

«Ріелтор – одночасно і психолог, і маркетолог та навіть ціноутворювач. Іноді нам вдається продати житло за вищою ціною, ніж того очікував продавець. Хочу подякувати усім, хто прийшов. Ми цінуємо кожного. Приємно, що все більше людей вірять у нас як спеціалістів. Думаю, що ми й далі будемо популяризувати нашу професію і створювати комфортні умови тому, хто хоче змінити свої житлові умови», - ділиться Ростислав.

На захід завітали вдячні клієнти, які завдяки ріелторам отримали омріяну нерухомість.

Зокрема, пані Інна прийшла на свято зі своїми маленьким синочком. Жінка привітала усіх присутніх з професійним днем та додала, що ріелтори змінюють життя людей.

«Пересічний громадянин стикається з вашими послугами дуже рідко. Може, раз в житті чи два, але досвід роботи, емоції отримує від вас і це передає своїм знайомим», - зазначила Інна.

Представник та маркетолог будівельної компанії «ЛДБК» Ірина також приєдналася до вітань.

«Особисто для мене ріелтор в першу чергу – це юрист. Він повинен знати закон та дотримуватися його. Також це архітектор, який повинен розбиратися у будівництві та вміти пояснити клієнтові всі технічні питання. Головне, що це психолог, потрібно уміти зробити клієнта щасливим», - резюмувала Ірина.

Родзинкою свята стало частування. За дружнім келихом присутні говорили про роботу та плани. Головне, що взаєморозуміння та ділові відносини між ріелторами й тими, з ким вони тісно спілкуються, міцні й професійні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні