На Волині парк заріс чагарниками й потонув у смітті. ФОТО

7
1
На Волині парк заріс чагарниками й потонув у смітті. ФОТО
У селі Лище Луцького району парк з унікальною панорамою на ставок заріс чагарниками та потонув у смітті.

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав лучанин Андрій Білан.

Він зазначив, що волинське село Лище, яке засноване у 1545 році, могло б стати туристичною перлиною області, або хоча б мальовничим населеним пунктом Луцького району. Однак, у центрі села робиться суцільний безлад та хаос.

"Парк з унікальною панорамою на ставок заріс чагарниками й потонув у горі сміття. Це яскравий приклад безгосподарності місцевої влади. Лище може бути прекрасною рекреаційною зоною відпочинку, але певно сільському голові - це не під силу", - йдеться у дописі Андрія Білана.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
?- ото ж робіть висновки!
Відповісти
сільський голова Шкурупський - ще той корупціонер, який довгий час керує селом і прославився виділенням земельних ділянок відомим особам. проти нього навіть справу порушили, але як і типово для нашої корумпованої країни, відмазали. А ще там Вася Столяр має землі.
Відповісти
дякуємо феодалу васі столяру за щасливе життя
Відповісти
- так завжди!
Відповісти
Там чисто,де не смітять.Щотижня вивозиться сміття з території парку та села.Комунальної служби не створено завдяки рішенню Депутатів сільради.Парк прибирається
і чиститься регулярно,тим більше незабаром розпочнеться будівництво дитячого майданчика.Не завдяки Вам Андрій Білан.Ви краще подивіться,що робиться в Луцькому парку по вулиці Глушець,де є комунальна служба.Ви краще подивіться на будинок культури,дитячий садочок,стадіон,де провели сьогодні капітальні ремонти.А молодь до вашого відома не залишає села,населення збільшується з кожним роком...а Ви хоч знаєте,кому належить той магазин,що ви сфотографували?Ото спершу взнайте,тоді пишіть.
Відповісти
А що ти розумієш під словами " рекреаційна зона відпочинку"?прийти попити пива, насмітити і щоб голова прийшов прибрав? Щось запахло політикою в цій статті,хтось проти когось...на носі ж вибори... може ти хоч зробити парк і таким чином показати себе господарем,який дає всьому раду.ха-ха,зайди на сайт школа Лише,там є фото,де діти прибирали парк,якраз перед твоїм приїздом..Висновок:так наша молодь "відпочиває",що просто не встигають прибирати.партія "Свобода"рулить,хто далі????????
Відповісти
Зато вам під силу заглядати в чуже корито.видно що вам хтось не вгодив і вирішили так помститися.один негатив"хаос"в центрі,брєд...явно хтось замовив.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні